Pierwsza dama
zgadza sie bylo bardzo fajnie, wyprawa rewelka, no i ten przewodnik... hihihi ale moze najwyzszy czas wybrac sie w inne rownie fascynujace miejsce... co za duzo to nie zdrowo... a nie chcemy zeby szybko to miejsce nam sie znudzilo...
a wiec TYGRYSIE apeluje do ciebie o nowa wycieczke w rownie ciekawe miejsce...
i czekam na zaproszenie
No na taki apel to już trzeba zareagować. Od tego momentu zabieram się za rekonesans i planowanie
Gdyby mnie z tydzień nie było w grze i na forum to znaczy, że nadal opracowuje trasę następnej wyprawy
User (gracz RLC)
byłam byłam zabieram tam swoje ofiary jak modliszka hehee
nawiasem mówiąc bardzi ciekawe miejsce
Im więcej patrzę na te zdjęcia to zaczynam rozumieć dlaczego gra jest od 18 lat Te stroje są po prostu za skąpe
Takie rzeczy najbardziej interesują mnie w grach - miejsca o których nie wszyscy zdają sobie sprawę, a jednak zostały stworzone. Dlatego tak lubiłem GTA SA też miało kilka tajemnic (a po za tym miało dużą mapę ). Widzę, że w utherverse brakuje latarki (co jeżeli będzie przerwa w dostawie prądu
).
Ps. uzi widzę że masz NetMeter'a też z niego kożystam jak dla mnie system bez NetMeter'a to nie pełny system
Michał dla mnie NetMeter to coś bez czego nie wyobrażam sobie komputera Niby takie małe a jakie sprytne
No ale już w zupełności odbiegamy od tematu, wiec fotka z ostatniej chwili.
Juada jak się nie będziesz na forum udzielała to wcale nie dostaniesz klapsa, którego się tak domagasz, tylko zostawię cię sama w tym miejscu