Ponieważ powierzchnia mojego klubu nie do końca była zagospodarowana właściwie, postanowiłem dokonać pewnych zmian. Słynne już wśród znajomych akwarium zostało przesunięte w głąb sali ogólnej. Jej powierzchnia nieco się zmniejszyła co jednak nawet nie rzuca się w oczy a efekt ogólny jest nawet lepszy niż poprzednio. Zyskałem natomiast sporo miejsca za akwarium, gdzie urządziłem przyjemny pokój mieszkalny, oraz coś pośredniego pomiędzy biurem a gabinetem. Można z tego miejsca wejść bezpośrednio na nasze forum, klikając w logo umieszczone na monitorze komputera. Przybyło trochę drzwi co w zasadzie narzuca się samo i wynika z mojej sporej aktywności w grze. Klub zyskał nowy, kolorowy parkiet taneczny a akwarium ma nowe tło z syrenkami. Jednak najważniejsza zmiana w klubie to Ania, czyli moja towarzyszka w wirtualnym świecie
Obraz, który posłużył jako tło w akwarium, oraz efekt koncowy.
Narada w trakcie urzadzania dodatkowych pomieszczeń
Nowa gospodyni w klubie testuje nowy parkiet
User (gracz RLC)
O jak się ciesze, nawet na fotkę się załapałam i nawet ze starym nickiem. Jak miło zobaczyć swoje zdjęcie z samego początku )
Pierwsza dama
co do przebudowy klubu to super nie dosc ze mozna sie pobawic to i mily kacik dla siebie stworzyles no a gdzie zdjecia z parku?? czekam na nie z niecierpliwoscia
zdolna bestio
Moder działu (RLC)
i nawet phila sie zalapala no no
niedlugo to galerie moja zalozymy moze
zbysiu
no i Aniu buziaczki pokjawiaj mi sie czesciej