Witam serdecznie Was oboje Postarajcie się mnie odnaleźć w grze. Powoli zawiązuje się fajna paczka nowych użytkowników gry, wiec może dołączycie do nas? Uziclub łatwo znaleźć przez Explore w grze a tam czy ja, czy moi znajomi często się pokazujemy. Postarajcie się też zapoznać z możliwościami tego forum. Zapraszam do korzystania z Chat Boxa. To dobra metoda na kontakt. Miłej zabawy życzę
User (gracz RLC)
Witam serdecznie powiem tylko tyle moj nock to _majunie_1984 swietnie sie tu se wszytkimi bawie
poznalam ciekawych i przyjaznych ludzi a zwlaszcza na uwage zasluguje moj wirtualny braciszek Zbyszek
dzieki niemu wszystko sie kreci pozdrawiam serdecznie:)
Cześć siostrzyczko Wreszcie doczekałem się Twojej wizyty w tym miejscu co bardzo mnie cieszy. Dziękuję za słowa uznania, oraz za dużą aktywność na forum
Chyba przyznasz mi rację, że jednak warto było zapoznać się z tym co tu już mamy?
no coz i ja w koncu jakos dotarlem tu,,,, witam serdecznie... starych znajomych,, mniej mi znanych i zone oczywiscie ,, ktora jest jak widze bystrzejsza duzo ode mnie i zawitala tu duzo predzej.. moj nick Mich,, a realnie Michał.. jestem w grze od czerwca 2009,, z przerwami na wakacyjne wyprawy w swiat... zwykle bywam o 11 na kawie,, w transporcie uther,, kolo 15-16 i wieczorami od 20-23 jesli nie mam zajec domowych zbyt absorbujacych..
Ostatnio edytowany przez mich_pl (2011-02-21 14:30:00)
Jak to mówią - lepiej późno niż wcale Witaj Michu i miłej zabawy, nie tylko w grze ale i tutaj. A sznowną małżonkę też warto by nieco zmotywować bo wpadła tutaj, krzyku narobiła i tyleśmy ją widzieli
Moder działu (RLC)
Oj nieładnie niełądnie ja nie robie krzyku a to mich wiecej mówi odemnie dajcie mu sie wyszaleć ja wpadam jak gwiada pojawiam się i znikam myślac nad swoją nową odsłoną.A tak na marginesie Zbysiu zadaj mi pytanie to ci odpowiem a tak co mam ci rybko napisać buziaczki
A kysz mi stad Phila Tu sie tylko witamy a nie prowadzimy dyskusji. Zapraszam Cię np do Chat Boxu i oczywiscie do zakladania nowych tematów, czy też rozwijania już istniejacych. Zaraz zadam Ci pytanie w Chat Boxie dla treningu
A tak ogólnie to i tak bardzo się cieszę że zajrzałaś. Buźka
I ja sie przywitam Aleksandra to moje prawdziwe imie
ale mówcie jak chcecie.. po nicku lub imieniu
Coś o mnie hmmm na codzień rzadko mnie spotkacie na polsim transporcie , czy tez na polskich imprezach ze względu na moją prace w rlc (ściśle jestem związana z modą w rlc )
P.S. Służę poradami jako guide ( hehe pewnie mich bedzie jeszcze pamiętał marzec zeszłego roku, gdy oficjalnymguide zostałam i kilka miesięcy później musiałam zrezygnować, gdyż mnie najzwyczajniej to nudziło )
Charakter.. hmm trudna do poznania. Skora do pomocy. Wiecznie zabiegana i wybitnie cierpliwa
Hmm mój nick... aarabela-> ....-> mrs_torres -> angel
*rozgląda się dookoła* da się radę.. Zbyszko moderatora jeszcze zwerbuje , kilku promotorów...
Witam Angel Serce rośnie na widok tak doświadczonych graczy w tym miejscu.
Każdy nowy user na poczatkującym forum jest cenny, ale ktoś kto jest chętny do pomocy innym to prawdziwy skarb Zapraszam do częstych wizyt.
Witam Panie i Panowie.
W dobrym tonie jest się przywitać, więc to czynię
Jestem świeżakiem w RLC, ale mam nadzieję, że z Waszą pomocą, szybko rozkminię co i jak
Dziękuję Zbyszkowi, Philaselfii oraz Ann188 za pierwszą pomoc
Pozdrawiam!
Cześć Olo. Nikt nie wątpi że pierwsza pomoc to podstawa a jak widziałem, to moje urocze koleżanki całkiem fachowo i chętnie Ci jej udzieliły Witaj więc na pokładzie i życzę miłej zabawy zarówno w grze jak i na naszym forum